عضو کمیسیون امنیت ملی: تنگه هرمز باید همچنان بسته باقی بماند | هرگونه تجاوز به معنای مرگ حتمی نیرو‌های مهاجم خواهد بود

  • کد خبر: ۴۰۰۲۱۱
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۸
عضو کمیسیون امنیت ملی: تنگه هرمز باید همچنان بسته باقی بماند | هرگونه تجاوز به معنای مرگ حتمی نیرو‌های مهاجم خواهد بود
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه تنگه هرمز همچنان باید بسته بماند گفت: تا زمانی که ما به منافع ملی خود دست نیافته‌ایم، حفظ کنترل بر این اهرم و پاسخ قاطع به تجاوز دشمن ضروری است.

علاالدین بروجردی با تأکید بر اینکه تنگه هرمز باید همچنان بسته باقی بماند، اظهار کرد: همان‌گونه که مقام معظم رهبری در نخستین پیام خود فرمودند، تنگه هرمز باید همچنان بسته باقی بماند. با توجه به حمله ناجوانمردانه و غیرقانونی به تمامیت ارضی ما از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی، و با در نظر گرفتن درهم‌تنیدگی منافع بسیاری از کشور‌ها با آمریکایی‌ها، باز کردن این تنگه برای تعدادی از کشور‌ها قطعاً مورد سوءاستفاده دشمنان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: از این‌رو، تا زمانی که ما به منافع ملی خود دست نیافته‌ایم، حفظ کنترل بر این اهرم مهم ضروری است، با توجه به ابزار‌های در اختیار آمریکا ـ از جمله شورای امنیت سازمان ملل که به‌جای محکوم کردن حمله‌کنندگان، ایران را محکوم کرد ـ بدیهی است که ما باید این اهرم راهبردی را حتماً در اختیار داشته باشیم تا از منافع کشورمان صیانت کنیم.

نماینده لارستان در مجلس با اشاره به تهاجم آمریکا به جزیره خارگ ادامه داد: در دوران هشت‌سالهٔ جنگ تحمیلی هم بار‌ها به این جزیره حمله شده بود، بنابراین چنین اقداماتی پدیدهٔ جدیدی نیست. اما آمریکایی‌ها باید بدانند که اگر قصد تعرض به تمامیت ارضی ما در جنوب و جزایر خلیج فارس را داشته باشند، بی‌تردید آن مناطق را به گورستان سربازان آمریکایی تبدیل خواهیم کرد.

وی گفت: همان‌گونه که پیش‌تر نیز در مقطعی، ما سربازان آنها را به اسارت گرفتیم، این بار هرگونه تجاوز به معنای مرگ حتمی نیرو‌های مهاجم خواهد بود.

بروجردی تصریح کرد: آمریکا باید واقعیت ایران را در محاسبات نظامی و سیاسی خود در نظر بگیرد.

وی درخصوص توان موشکی ایران گفت: موشک‌هایی که هم‌اکنون به سمت رژیم صهیونیستی شلیک می‌شوند، برای نخستین بار شامل موشک دوربُرد ۲۰۰۰ کیلومتری سجیل است که توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مورد استفاده قرار گرفت.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: این امر نشان می‌دهد که ایران دارای گزینه‌های متعدد و رونمایی‌نشده در این جنگ است که بر اساس برنامه‌ای از پیش طراحی‌شده در زمان مناسب آشکار خواهند شد.

تا زمانی که به مرحله بازدارندگی کامل و امنیت پایدار نرسیده‌ایم عملیات ادامه خواهد داشت

وی درخصوص زمان پایان جنگ، گفت: تا وقتی که به مرحله بازدارندگی کامل و امنیت پایدار نرسیده‌ایم و از تأمین ایمنی مردم ایران ـ که حفظ جان آنان وظیفه نیرو‌های مسلح و دولت است ـ اطمینان حاصل نکرده‌ایم، عملیات ادامه خواهد داشت. در نتیجه، هیچ پیشنهادی برای پایان جنگ را تا تحقق این هدف نخواهیم پذیرفت.

نماینده مردم لامرد در مجلس درخصوص ناکامی متجاوزان و تلاش‌های بی‌ثمر رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور و همچنین رضا پهلوی برای تحریک مردم گفت: رضا پهلوی ارزشی بسیار کمتر از آن دارد که حتی نیاز به تحلیل سخنانش باشد. او فردی مزدور و بی‌ریشه است که چنان از حس غرور ایرانی تهی شده که خود را سرسپرده صهیونیست‌ها کرده است.

بروجردی ادامه داد: حضور او در کنار دیوار ندبه با کلاه صهیونیستی بر سر، و دست‌بوسی نتانیاهو، به‌روشنی نشان داد که این فرد هیچ جایگاهی در میان هیچ قشر یا سلیقه سیاسی در جامعه ایران ندارد. در واقع، تنها موضوعی که می‌توان درباره او مطرح کرد، برگزاری یک محاکمه تاریخی برای مجازات این فرد خائن به وطن و ملت است؛ در همین اندازه پرداختن به او کفایت می‌کند.

وی افزود: این نبرد، یک نقطهٔ عطف تاریخی است؛ برای نخستین بار در طول ۷۵ سال گذشته، قدرتی در جهان ظهور کرده که با اقتدار هم صهیونیست‌ها را هدف قرار می‌دهد و هم پایگاه‌های آمریکا را زیر ضربات خود گرفته است. بدون تردید، به فضل الهی و با استقامت مردم و نیرو‌های مسلح، پیروزی نزدیک است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.